İZMİR / KİRAZ - Haliller İlkokulu

Haliller İlkokulu

Haliller Köyü Kiraz/İZMİR
Vizyon
Çağdaş, demokratik, girişimci, üretken, akılcı yaklaşımlar gösterebilen, bilgiyi ve yaratıcılığını kullanabilen, sosyal ve kültürel özelliklerini ilişkilerine sağlıklı olarak taşıyabilen bireyler yetiştirmek. Okulumuzu ezbercilikten uzak, araştırma ve uygulamaya dönük bilimsel çalışmalar yapılan, öğrencilerimizin akademik başarılarını arttıran eğitim yuvası haline getirmek. Okulumuzu, eğitim-öğretim ve fiziki yapısı itibariyle bulunduğumuz ilin ve Türkiye’nin en nitelikli, seçkin okulların seviyesine getirmek.
Misyon
Verimliliği yüksek, karar alma süreci hızlı, daha az kaynakla daha fazla ve kaliteli hizmet üreten, sürekli gelişmeyi hedefleyen, daha iyi olma anlayış ve gayreti içinde olan, ürüne ve sürece odaklı, sevilen bir kurum çalışanların memnun olduğu, hizmeti alanın memnun olduğu, güvenilir ve tutarlı, lider ve yol gösteren, halkla bütünleşmiş, sorunları ortaya çıkmadan tespit edilen, sorunu oluşturan nedenleri uzlaşarak çözebilen, lider anlayışlı, cezalandırıcı değil, önleyici ve yol gösteren, öğrenciye odaklı bir kurum olarak topluma hizmet vermektir.
Başarılar
2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ SONUNDA 8.Sınıf Öğrencilerimizden; 1 öğrencimiz Fen Lisesi 3 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesini 12 Öğrencimizde Anadolu Lisesini kazanmışlardır.Kendilerine bundan sonraki öğretim hayatlarında da başarılar diliyoruz.
Kalorifer.
Karayoluyla olmaktadır
Köy statüsündedir.
İl merkezine 150 km. İlçe merkezine 10 km. uzaklıktadır.